***       Водещите вечерни новини       на 1 февруари 

...
   ***   
   Водещите вечерни новини   
   на 1 февруари 
Коментари Харесай

Водещите новини! Защо Мартин Божанов—Нотариуса остава недосегаем за Темида? САЩ: Путин го очакват „приятни изненади“ на бойното поле


   ***   

   Водещите вечерни новини   
   на 1 февруари   

 

Как Божанов остава недостижим за правосъдните управляващи макар съмненията, че е виновен за стотици имотни измами и може ли повода за това да се търси във обстоятелството, че брачната половинка му Гергана е чиновник на ГДБОП? Министерство на вътрешните работи занапред ще ревизира дали и какви връзки е имал разстреляният.

Мартин Божанов - Нотариуса е от хората, против които сполучливо са завършили частични конфискации на имущество и то още от времето, когато КПКОНПИ се оглавява от Стоян Кушлев. Заподозрян е за осъществяването на над 300 имотни измами единствено в София. Тази активност евентуално е и в основата на претекстовете за убийството му.

***

С един единствен изстрел с 9х19 Parabellum патрон е бил умъртвил Мартин Божанов- Нотариуса, научи 24 часа от значим човек. Той е бил в главата на мъжа. 

***

Двама съдии от Луковит и София са били принуждавани от убития Мартин Нотариуса да вземат решение каузи в негова изгода. Именно от тях са сигналите, които през вчерашния ден визираше градската прокурорка на София Илияна Кирилова. 

Владислава Цариградска от съда в Луковит е едната, върху която нотариуса упражнявал напън.

***

„ Ще отчайвам опозицията, само че мутренските времена не са си тръгвали от България. 

Имало е времена на помирение – един клан е получавал благинки, с които си докарват приходи и не водят война. Ще ви кажа по какъв начин работят. 

Определена бизнес конструкция, по този начин наречените мутри, има проблем в съда, те знаят на кого да звъннат, знаят какъв брой да платят и те да решат казуса. 

С промяната в Конституцията отстраняваме това. Когато някоя мутра прави неприятни неща и няма кой да реши казусът, тогава ние ще сме решили казусът с мутрите “. 

***

„ Имаме решение за новогодишната рамка. Имаме решение и по повод за поддръжката на Украйна. 

Мога да кажа умерено, че когато пристигна време за приемането ни в Шенген и Еврозоната, ще имаме поддръжка от Германия, Финландия, Словения и Нидерландия. 

Работим за 1 януари 2025 година “.

***

Родителските права върху петгодишното дете от Пловдив, което стана жертва на принуждение от майка си и нейния другар, ще бъдат упражнявани от бащата на момченцето. Това реши през днешния ден районният съд в Пловдив в хода на бракоразводно дело, почнало преди две години.

***

***

„ Няма така наречен проблем с умората от Украйна, само че има проблем с умората от Виктор Орбан. 

Трябва да решим толкоз доста проблеми и, несъмнено, през днешния ден би трябвало да укрепим нашето единение към Украйна “.

„ Виктор Орбан би трябвало да реши дали Унгария е част от нашата общественост или не. Това е черно-бяла история. Моята вътрешен глас ми подсказва, че ще намерим някои мощни причини, с цел да убедим Орбан в последна сметка “, увери Туск.

***

***

„ Харесва ми концепцията тези, които гласоподават против Путин, да отидат до урните едновременно, по обяд. По обяд против Путин ", съобщи съперникът в обществените мрежи.

„ Това би могло да бъде мощна проява на душевното положение на страната ", добави той от килията си.

***

Заместник-държавният секретар на Съединени американски щати по политическите въпроси Виктория Нюланд съобщи, че е въодушевена от решимостта на Украйна за 2024 година и е уверена, че съветския деспот Владимир Путин го чакат „ приятни изненади “ на бойното поле, съобщи Укринформ.

„ Трябва да кажа, че тази нощ си потеглям от Киев по-обнадеждена за единството и решимостта за 2024 година, както и за нейното безусловно стратегическо значение за Украйна. Тръгвам си и по-уверена, че тъкмо сега, когато Украйна укрепва защитата си, господин Путин ще получи някои приятни изненади на бойното поле и че Украйна ще реализира някои доста съществени триумфи тази година “, сподели Нюланд на брифинг в Киев.

***

Девет души, в това число две деца и трима служители на реда, са били ранени след хипотетична офанзива с химическо вещество в Лондон в сряда вечерта.

Жена на 31 години и двете ѝ дребни деца на 8 и 3 години са били обект на нападението, само че са потърпевши и няколко други в южния лондонски квартал Клапам Комън.

***

Медоносните пчели се смятат за изключително точни биоиндикатори. Надеждността на информацията, получена от пчелните артикули, е тясно обвързвана със сезона, метеорологичните условия и дейностите, свързани със събирането на храна, означават откривателите.

***

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР